Jumaat, Ogos 03, 2012

Pentingkah status DARA tu?


Pernahkah uolls (Perempuan) terfikir menginginkan suami yang mempunyai teruna? Rasanya tidak kan? Ok.. Kalau Lelaki pula kenapa menginginkan isterinya mempunyai dara?

Baiklah, soalan ni gua yang patut kena jawab.

Kenapa perempuan tidak mempersoalkan teruna lelaki? Tiada kajian yang dapat membuktikan seseorang lelaki itu tidak mempunyai selaput teruna melainkan dirinya yang mengaku sendiri bahawa dia sudah tiada teruna.Maka tidak hairanlah wanita tidak mempertikaikannya iyer dak? haha Kenapa Lelaki inginkan isteri mempunyai dara.

Merujuk pada hukum alam, kumbang mencari bunga, pastinya kumbang itu akan mencari bunga yang belum dihisap madunya, begitu juga lelaki. Sebab lelaki mempunyai ego yang difitrahkan, kalau dia mendapat tahu di malam pertama bahawa isterinya tidak mempunyai dara, hal ini akan membuatkan dirinya rasa tercabar. Walaupun ada segelintir lelaki yang tidak mempunyai selaput teruna, dia tidak akan memandang ringan terhadap perkara ini. Secara ringkasnya istilah dara dan teruna diberi kepada wanita dan lelaki yang belum melakukan persetubuhan yakni sebelum mempunyai ikatan yang dihalalkan.


Kebanyakkan wanita tidak berpuas hati kenapa status kedaraan mereka terus dipertikaikan,sedangkan mereka tidak pula mempertikaikan mengenai teruna lelaki. Sebagai seorang yang bersifat pencinta wanita,gua rasa tidak adil,status dara seorang wanita itu terus dipertikaikan oleh kaum lelaki.Tentunya wanita di dalam dilema sekarang, sebagai contoh jika seseorang wanita itu tidak pernah berzina,tetapi daranya telah hilang akibat aktiviti dalam kehidupannya bagaimana pula? Mungkin dia tidak sedar daranya telah hilang.


Salah satu punca penceraian rumahtangga ialah mengenai perkara ini,kerana si suami tidak dapat menerima kenyataan bahawa isterinya tidak mempunyai dara,mungkin pada anggapannya isteri sudah ditiduri oleh lelaki lain dahulu Pada pandangan gua, Dara merupakan petunjuk untuk kita mengetahui baik atau buruknya akhlak seseorang wanita itu,Gua ambik contoh dari diri gua,Konon-kononnya pada suatu hari nanti,gua dapat tahu bakal isteri gua tidak mempunyai dara sedangkan gua aslinya teruna,gua tidak kisah beb, Bagi gua,jika dia pernah terlanjur dulu,kalau dia sudah insaf dan sedar atas kesilapannya di masa silam, itu dah cukup, ala perkara yang lepas tu lepas la kan, yang penting dia dapat berubah menjadi isteri yang solehah.


Kalau kita lihatkan trend zaman sekarang, ada juga lelaki teruna yang berkahwin dengan janda, Soal dara atau tidak dapat diketepikan, kalau setiap pasangan itu saling cinta dan menyintai dan menerima kekurangan pada diri masing-masing. Lagipun setiap orang tidak sempurna. Apa yang pasti setiap jodoh yang dipertemukan adalah seimbang dari akhlak dan keperibadian, jikalau uolls baik, maka baiklah jodoh uolls tu. Lagipun uolls sendiri yang memilih sendiri pasangan uolls, jangan pula menafikan soal dara ke tidak di kemudian hari. Konklusinya bersyukurlah apa yang telah ditentukan oleh-NYA

Persoalannya : Selaput teruna LELAKI dimana yer??..ahakss

Selasa, Julai 31, 2012

Seks Yang Memuaskan (Pesanan Untuk Isteri)


Assalamualaikum & Salam Sejahtera, terlebih dahulu saya ingin mengucapkan SALAM RAMADHAN & Selamat Menunaikan Ibadah Puasa pada tahun 2012. Dengan rendah hati saya ingin memohon maaf sebab dah jarang meng"update" web blog ini atas sebab kesibukan yang telah melanda. Maklumlah tengah ngadap final semester la katakan.. di samping tu sibuk nak buat duit raya. Anyway di sini saya kongsikan artikel terbaru bertajuk "SEKS YANG MEMUASKAN". Selamat membaca..

-----------------------------------

Seks adalah satu-satunya keperluan lelaki yang tidak boleh diperolehi diluar rumah (berzina). Setiap lelaki inginkan seorang isteri memberi layanan first class terhadap seks.

Kenapa harus suami ‘makan yang haram’ diluar, padahal dirumah ada yang halal? Seorang kawan saya menjawab:. ”Di rumah.. isteri tidak pandai melayan nafsu seks suami!” Sambil selamba seorang kawan lagi berkata, ”Kenapa perempuan Siam lebih pandai melayani nafsu seks lelaki? dan mereka lebih bagus dan faham kehendak lelaki!

Pesanan Untuk Isteri
Apakah wanita Melayu tidak pandai? Atau pun, apakah isteri kita tidak pandai ‘buat seks‘? Semuanya itu adalah alasan semata-mata. Seandainya perempuan Melayu atau isteri kita dirumah pandai melayani kehendak suaminya, saya rasa kehebatan dan kehangatan wanita Melayu akan tersohor dan mengasyikkan.

Di sini saya ingin kongsi beberapa petua yang harus dibaca dan diamalkan oleh setiap orang yang bergelar ISTERI MELAYU.

No.1:
Di rumah makan malam lebih awal 1 atau 2 jam sebelum setubuh. 

No.2:
Siapkan Diri: Siapkan diri anda sekurang-kurangnya satu jam sebelum hubungan kelamin dengan mandi,berus gigi, cuci mulut dan cuci faraj dan pakai pakaian seksi yang nipis dan menghairahkan serta pakai sedikit bauan halus dan lembut.

No.3: 
Goda Suami: Godalah suami anda sebaik mungkin dengan duduk di sisi suami. Jika suami kelihatan malas, usik dia sehingga menaikkan berahi dengan aksi-aski menarik anda, katakan;’ kononnya seperti perempuan siam’. Apa salahnya kan ini suami anda yang sah dan perkara yang anda lakukan ini adalah halal dan sunat! 

No.4:
Jangan sekali-kali menanti pelukan suami anda. Anda adalah seorang isteri, seorang wanita yang harus mengoda suami anda. Anda harus memberi semua yang terbaik yang ada pada diri anda untuk suami anda, anda mahu suami sentiasa ingat dan sayangkan anda. Nah ! lakukan apa saja yang anda fikir dapat mengoda suami anda, lakukan sekarang, jangan biarkan perempuan lain mengodakan suami anda !

No.5:
Jangan malu, Jangan takut dan jangan Malas.
Itu semua adalah nasihat syaitan. Kalau dia masih duduk di kerusi, anda himpitkan diri anda dekat-dekat dia, usik zakar suami anda, kalau dia angkat tangan anda ketepi, anda himpitkan dia kuat-kuat, jika dia masih tidak respon, bisikkan pelahan-lahan ditelinganya untuk ke kamar, tengok TV di kamar dan jika dia masih gagal untuk bangun, pelahan-lahan tarikkan tangannya dan letakkan tangannya ke faraj anda. Tidak dinafikan ada lelaki liat ‘buat seks‘ dengan isteri namun anda harus bersabar, kerana kadang-kadang ‘suami’ anda ini sememangnya ‘tidak ganas’ dan ‘dianggap ‘suami berjurus’ – bersabarlah…

SALAM BAHAGIA