Ahad, Januari 27, 2013

Cara Meluruskan Zakar Yang BengkokZakar bengkok adalah salah satu masalah yang akan menghadirkan masalah tidak selesa pada lelaki dan sering  mengganggu para lelaki. Mengisi mereka dengan perasaan cemas dan mengganggu ketenangan fikiran. Zakar yang bengkok pasti akan membuat seorang lelaki kurang bersemangat untuk membuka seluarnya di depan isteri.

Bagaimana jika si isteri ketawa?
Bagaimana jika si isteri menolak pelawaan melakukan seks?

Tiada lelaki di dunia ini yang suka dilihat sebagai orang sakit atau orang cacat dan dijadikan bahan ketawa disebabkan oleh zakar yang bengkok.


Walau bagaimana pun, sesetengah orang melihat zakar bengkok sebagai satu kebanggaan bagi mereka. Zakar yang bengkok menzahirkan keperibadian memberontak atau sikap menolak untuk tidak tunduk pada tradisi.

Selain itu, zakar bengkok sangat disukai oleh sesetengah perempuan juga, kerana keadaan yang bengkok membolehkan kepala zakar menggosok kawasan yang biasanya tidak dicapai oleh zakar yang lurus. Namun, para lelaki harus berhati-hati dan mempertimbangkan kebaikan & keburukan zakar yang bengkok kerana sebahagian besar (majoriti) perempuan masih lebih suka zakar yang lurus. 

GAMBARAJAH: Keadaan Zakar Yang Normal & Bengkok

Bengkokan yang disebabkan oleh pembesaran neutral dari zakar dikenali sebagai penyakit PEYRONIE's. Bengkokan terjadi disebabkan dua bahagian dari zakar membesar pada tahap yang berbeza selama bertahun-tahun. Tidak ada cara untuk meramalkan penyakit ini dan dicegah daripada berlaku pada peringkat awal. Namun kebanyakan lelaki yang mempunyai zakar yang bengkok menolak untuk mendapatkan rawatan dan membiarkan sahaja keadaan zakar mereka begitu sahaja.

Mereka ini boleh menggunakan Androzakar@Andropenis Gold, untuk mengatasi masalah zakar bengkok. Alat ini sudah terbukti bertahun-tahun dan dipakai di hospital seluruh dunia. Alat ini juga dicadangkan oleh Dr Ismail Tambi. Bekerja sebagai 'Consultant Clinical Andrologist, Reproductive and Sexual Health Specialist Men's Health Clinic' di Damai Servis Hospital di Kuala Lumpur.

KLIK GAMBAR UNTUK INFO SELANJUTNYA
Untuk info lanjut, sila lawati Rahsia - AndroZakar.com

PERALATAN YANG DIGUNAKAN UNTUK MELURUSKAN ZAKAR.
Nota: Sila klik gambar untuk info seterusnya.