Khamis, Disember 20, 2012

AWAS: Cara Lelaki Menggoda Wanita Untuk Melakukan Seks (Kenalan Baru)

Kepada lelaki semua, please jangan marah saya. Artikel ini sekadar ingin menyedarkan kaum wanita. Yang mana diantara meraka adalah KELUARGA dan SAUDARA PEREMPUAN KITA.


PERTAMA:
Lelaki akan meminta nombor telefon, email atau YM anda untuk berkenalan. Selalunya dalam rangkaian sosial seperti FB, Twitter, Skype, Tagged dan yang seumpamanya. Tak kurang juga mereka adalah rakan yang baru kita kenal samada melalui kenalan kawan, sepejabat atau sekuliah (mungkin ini perkara biasa zaman sekarang)

KE DUA:
Akan cuba rapat dan mesra dengan anda dalam rangkaian sosial, dalam telefon atau dalam YM sehingga anda mempercayainya.

KE TIGA:
Mengajak anda untuk berjumpa. Untuk 3 kali pertama pertemuan.. dia akan bersikap sopan dan menjaga tingkah laku untuk memastikan agar anda percaya kepada dia untuk pertemuan seterusnya. Ada juga lelaki dari awal pertemuan dah tunjuk belang dan tak kurang juga ada yang akan berikan anda hadiah seperti teddy bear, coklat atau bunga semata-mata ingin mengambil hati anda. Berhati-hati!

KE EMPAT:
Menduga dengan cara ber"notty-notty" sedikit dengan anda samada ada dalam telefon atau semasa pertemuan. Jika anda melayan... bermakna anda memberi peluang kepada lelaki tersebut untuk langkah seterusnya.

KE LIMA:
Pertemuan seterusnya lelaki akan cuba untuk berjinak-jinak dengan anda dan mengajak anda berpegang tangan. (Sesetengah wanita menganggap ini adalah perkara biasa)


KE ENAM:
Mereka akan meminta izin kepada anda untuk melakukan perkara yang lebih seperti meraba-raba atau berkucupan. Jika anda melayan permintaan mereka, bermakna anda sudah "terperangkap".


KE TUJUH:
Cuba memikat hati anda dan berjanji bagai... Sehingga mereka benar-benar pasti yang anda sudah "menyerah" dan "percaya" dengan lelaki tersebut. Pada masa ini, lelaki cuma mempunyai satu langkah sahaja lagi iaitu merampas "MAHKOTA" anda.


KE LAPAN:
Saat lelaki mencari helah dan cuba berjauhan dan meninggalkan anda dengan memberi berbagai-bagai alasan. Kononnya sibuk la.. ada hal la.. dan macam-macam lagi la...

Seterusnya...
  • TERMENGANDUNG... LAGI PARAH!!!
  • LAHIRNYA ANAK LUAR NIKAH
  • HILANG MARUAH DAN HILANG SEGALA NIKMAT DUNIA YANG ALLAH KURNIAKAN KEPADA KITA.
  • PENYESALAN YANG TIDAK BERGUNA.

SEMOGA BERMANFAAT.

Ditulis oleh:
Ardi Salasa (3.15pm - 20/12/2012 )