Selasa, Disember 11, 2012

3 Skil Seks Yang Wajib Suami Tahu

Jika anda tidak mahu alami perasaan kecewa atau bakal mengecewakan isteri anda di ranjang, anda perlu mahir tiga skil seks ini:


Skil seks pertama: MAMPU BERTAHAN
Berupaya untuk "tahan lama" ketika beraksi. Hubungan seks adalah satu perjalanan nikmat. Jika anda tidak berupaya untuk tahan lama di ranjang, nikmat yang anda bakal peroleh adalah kurang. Lagipun, anda akan lebih gembira jika anda berjaya memuaskan isteri anda.


Tips untuk Lelaki:
Anda perlu belajar dan amalkan perkara yang perlu seperti menjaga stamina dan mengamal gaya pemakanan yang sihat untuk memiliki prestasi seks yang bagus. JANGAN MELANCAP & JANGAN CURANG ("main" dengan perempuan lain selain Isteri) kerana dikhuatiri akan menurunkan rasa ghairah anda terhadap isteri anda.

Tips untuk Perempuan:
Anda perlu nasihatkan suami anda jika prestasi mereka tidak bagus. Lebih baik berterus-terang dari anda memendam rasa dan biarkan suami anda syok sendiri.


Skil seks kedua: FOREPLAY
Tahu bagaimana hendak melakukan permainan foreplay. Foreplay penting untuk memanaskan anda dari segi emosi dan fizikal sebelum melakukan hubungan seks.


Ada perempuan tidak menikmati klimaks (orgasm) ketika melakukan hubungan seks dengan suaminya kerana tidak cukup "panas" dari segi emosi dan belum cukup bersedia untuk melakukan hubungan seks.


Demi memperoleh nikmat yang luar biasa ketika melakukan hubungan seks.. anda perlu ada skil seks ini.


Skil seks ketiga: POSISI SEKS
Skil seks ketiga yang perlu anda ada adalah tahu mengenai posisi seks.


Anda perlu tahu posisi yang di gemari isteri anda dan bagaimana setiap posisi itu boleh merangsang isteri anda. Anda boleh belajar mengenai posisi ini melalui bacaan dan ketika adakan hubungan seks yang sebenar.


Bila anda dapat kuasai tiga skil seks ini, anda akan dapat beri klimaks (orgasm) yang hebat kepada isteri anda.